BOWMANZ WEB

HEBOH!!! Orang Mojokerto Punya Blog...

Otomatis Blog Walking Tool


"Jengah.com" Udah ada yang tau belum tool ini, mungkin bagi yang sudah akan berkata, "ah, sudah basi" biarin yang penting saya mau nulis tentang ini. Ada tool bagus nih buat para sobat blogger pemula (seperti saya juga) sangat bermanfaat bagi yang hobi banget blog walking, dengan tool ini kita bisa blog walking tanpa harus klik sana-sini untuk meninggalkan bercak-bercak link kita di blog yang kita kunjungi. Dengan diam di depan komputer maka secara otomatis blog kita akan walking-walking ke blog orang lain di Indonesia dan seluruh dunia bahkan. Hebat bukan?
Udah aja deh sekarang daripada penasaran klik disini
Cara kerjanya tool ini berikut:
Setelah masuk situs tersebut (link di atas) maka secara otomatis akan menuju blog-blog punya orang dimana pun berada, kalo kita orang Indoneia ya Indoneia lebih dulu. Waktu blog walking kita adalah kurang dari 2 menit untuk setiap blog yang kita kunjungi. Jadi lebih menghemat waktu kita dalam blog walking, kita tinggal meninggalkan link kita di shoutmix atau cbox, ataupun komentar jika blog yang kita kunjungi tidak memiliki shoutmix atau cbox. tinggalkan sapaan seperti, "hai sobat, aku berkunjung nich. kunjungi aku balik ya? salam kenal..." atau yang lain-lain terserah. Tapi jika ingin waktu yang lebih dari 2 menit, bisa kok tinggal klik aja "pause". "Met nyoba and Enjoy Your Blogging"

Berkaitan



4 komentar:

Jasa Pembuatan Software & Website mengatakan...

wah keren nih infonya...
tapi kalo saya mau blog saya juga terdaftar di salah satu yg di kunjungi gimana caranya ya?

thanks...

Anonim mengatakan...

they, however, give off unimaginable faculty. links of london charms The key is how to decide properly. The shape of links of london charms Earrings is connected to one’s face mold. People with triangular charms bracelets face are not apposite to bear long Links Of London Earrings with pendants links of london womens watches while studs in around identity can proffer a substance of coordination. links of london watch uk If you have an oval face, you can erode Links Of London Earrings in any style. cheap links of london rings Please never try too long, too small or too big ones.

chunxue mengatakan...

During the World War II, Art Deco jewellery was ugg sale a very popular style among women. The females started ugg boots wearing short dresses and cut their hair short. And uggs such boyish style was accessorized with Art Deco jewellery. They used cheap ugg boots long dangling earrings and necklaces, multiple bracelets and bold ugg boots uk rings.Art Deco jewellery has harshly geometric and symmetrical theme instead disocunt ugg boots of free flowing curves and naturalistic motifs. Art Deco Jewelry buy ugg boots today displays designs that consist of arcs, circles, rectangles, squares, and ugg outlet triangles. Bracelets, earrings, necklaces and rings are added with long ugg boots outlet lines and curves.One example of Art Deco jewelry is the Art Deco ring. Art Deco rings have ugg mall sophisticated sparkle and bold styles. These rings are not intended for a subtle look, they are meant to be noticed. Hence, these are perfect for people with bold styles.

Anonim mengatakan...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.

Poskan Komentar

Komentar Anda adalah Motivator ...

Komentator

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Recent Comments